Adele férjhez ment - legalábbis sokan sejtik így

Karácsony óta egy új gyűrű ragyog Adele ujján, amiből rajongói kizárólag egy eseményre tudnak következtetni.

Adele brit énekesnőt most éppen Los Angeles-ben kapták lencsevégre, amint 4 éves fiával Angelóval indult vásárolni. De a legfeltűnőbb mégiscsak az volt, hogy Adele igazán jókedvűen, széles mosollyal az arcán sétálgatott, amitől persze rögtön elkezdtek gyanakodni a lesifotósok, és bizony addig keresték az öröm forrásának okát, míg meg nem lelték.

Adele koncertturnéján. Fotó: Getty Images

Adele koncertturnéján. Fotó: Getty Images

Ami pedig nem más volt, mint egy csodálatos gyűrű, amely az énekesnő ujján tűnt fel. S miután a gyűrű az ünnepek előtt még nem fénylett Adele ujján, arra a nagyon is kézenfekvő következtetésre jutottak, hogy az énekesnő valószínűleg titokban férjhez ment gyermeke édesapjához, Simon Koneckihez. A rajongókat persze azonnal meggyőzte a fotó, még arról sem igen hajlandók tudomást venni, hogy kedvencük idővel mindent bejelent saját oldalán.

Ahogy arról is videóban nyilatkozott néhány éve, hogy egyelőre nem menyasszony és nem is készül feleségül menni senkihez – akkortájt röppent fel a ugyanis a mostanihoz hasonló pletyka. Igaz, akkor még nem szerepelt gyűrű a történetben. Nos, meglátjuk, csupán idő kérdése, hogy Adele tiltakozzon vagy éppen a világ tudtára adja a nagy hírt…