Mint két tojás, úgy hasonlít egymásra Mel Gibson és a fia

 

A 26 éves világító kék szemű Milóért bomlanak a nők. Akárcsak a kedves papáért egykoron.

Mel Gibson legújabb filmje, A fegyvertelen katona bemutatóján vett részt a Beverly Hills-i vetítésen és az after partira. Az öröm ez alkalommal duplázódott, hiszen amellett, hogy ő rendezte a filmet, fia, az ugyancsak színész Milo játszotta az egyik főszerepet benne.

A büszke apukát  most teljesen háttérbe szorította fia, aki a megszólalásig hasonlít világhírű édesapjára. Ráadásul apa és fia most szakállt és bajuszt viselnek, így ha lehet még jobban hasonlítottak egymásra. Milo villogó kék szeme akárcsak az édeasapjáé, homloka, orra, mosolya is az övé. Ha akarnák sem tagadhatnák le egymást.

Mell Gibson és fia, Milo Gibson a Fegyvertelen kationa című film bemutatóján. Fotó: AFP Mell Gibson és fia, Milo Gibson a Fegyvertelen katona című film bemutatóján. (Fotó: AFP)

Milo, Gibson ötödik gyermeke a sorban, Robyn Moore Gibsonnal kötött házasságából született. A 26 éves fiúnak van még  hat testvére: Hannah, Christian, Louis, William ,Thomas és Edward; egy féltestvére a most 6 éves Lucia, és hamarosan megszületik édesapja új kapcsolatából a kilencedik Gibson testvér is.