Khloé Kardashian kezd újra megnőni - pedig gyönyörűen lefogyott

 

Amikor szemből fotózzák nem látni, de oldalról bizony már nem lehet elcsalni a súlyosbodó részleteket.

Khloé Kardashian az utóbbi egy évben mindent megtett azért, hogy a kissé pufók Kardashian lány figurájától megszabadulva átkerüljön, a vékony és nagyon csinos Kardashian-lány táborba. Azaz Kimye, Kourtney és féltestvérei, az igazán csinos Jenner lányok mellé. Keményen dolgozott, diétázott és edzőteremről edzőteremre járt, az eredmény bizony nem is maradt el. Kourtney a szemünk előtt lett egyre csinosabb, s amikor Kimye a szülés után némileg visszavonult a celeb világból, Khloé magabiztosan, vékonyra fogyva vette át a helyét.

Közben persze történt még ez, az.

Itt még megközelítőleg sem olyan szőke, mint most. Fotó: Wire Image Khloé az átváltozás befejező szakaszában  (Fotó: Wire Image)

 

A Kardashian lány előbb szakított, aztán újra összejött férjével, az alkohol és drog túladagolástól egy időre kómába esett Lamar Odomtól, majd újra beadta a válópert. Nem sokkal később, tavaly augusztusban ismerkedett meg az ugyancsak NBA játékos Tristan Thompsonnal. Úgy tűnik kapcsolatuk komolynak mondható, bár különös próbatétel előtt állnak: Tristannak nemsokára gyermeke születik előző barátnőjétől. A hírek szerint Khloét ez nem zavarja, de egy új kapcsolat számára mindenképp próbatételt jelenthet egy ilyen helyzet.

Talán ezért, talán másért, de úgy tűnik, hogy Khloé kezdi visszaszedni magára az eddig ledobott kilókat. Ez most leginkább oldalról látszik, különösen a megerősödött csípő- és fenék vonalát nézve. Igaz, hogy a Kardashian lányok, ha valamire, hát a fenekükre soha nem panaszkodhattak, de most mintha pont itt látszana a leginkább Khloé gyarapodása...