Elérhetetlennek tűnt, Selana Gomeznek mégis sikerült a bravúr

Ehhez pedig nem kellett mást tennie az énekesnőnek, mint pikáns fotókkal lázban tartani a rajongókat.

Nem is olyan régen még mindenki azon ámult, hogy Taylor Swift Instagram követőinek száma elérte a csillagászati 90 milliót, arra azonban nem számolt senki, hogy Selena Gomez alig pár hónap alatt erre játszi könnyedséggel ráver 10 milliót.

A vörös szőnyegen is együtt. Fotó: MTI/EPA

Selena Gomez és Taylor Swift. Fotó: MTI/EPA

A tróncsere után az énekesnő újabb címet tudhat magáénak, ugyanis 100 milliós rajongótáborával Selena már nem csak a világ legkedveltebb Instagram felhasználója, de ő az első, aki elérte ezt a hihetetlen számot. Ezzel az eredménnyel olyan hírességeket utasított maga mögé, mint legjobb barátnője, Taylor Swift (91.4 millió), Beyoncé (85.3 millió), Ariana Grande (85 millió) és Kim Kardashian West (83.6 millió).

Semmi extra, mégis imádják. Fotó: Instagram

Semmi extra, mégis imádják. Fotó: Instagram

A sikerhez egyébként nagyban hozzájárult az a bizonyos üdítőitalos fotó, mely július óta minden idők legkedveltebb képe a közösségi oldalon. Ezzel az eredménnyel akkor ex pasiját győzte le, Justin képe, melyen csókot vált Selenával két hét után csúszott vissza a második helyre. A Coca-Cola palackos felvétel, melyen ő látható, amint szívószállal iszik az üdítőből jelenleg 5,6 millió lájkolónál jár.