A teraszon estek egymásnak - Justin Bieber hiányos öltözetben lépett a tettek mezejére

Az énekes nem tudott parancsolni érzelmeinek, amit most már az egész világ láthat.

Ők ketten aztán tényleg nagyon egymásra kattantak, Justin Bieber és barátnője, Sofia Richie mexikói apartmanjuk teraszán esett egymásnak. A két fiatal úgy viselkedett, mintha csak a hálószobában volnának, heves érzelmeiket annak ellenére sem fogták vissza, hogy olyan helyen voltak, mely a paparazzók számára tökéletesen belátható a tengerpartról.

Könnyen 18-as karikás sorozat is készülhetett volna róluk, hiszen Justin fürdőnadrágja sem volt már a helyén, amikor megjelent egy barátjuk, így már nem derült ki, meddig ment volna el a szerelmes pár. A fiatalok egyébként egy pillanatig sem voltak zavarban attól, hogy társaságot kaptak. Igaz, hogy szétrebbentek, de a popsztár egy darabig fedetlen hátsóval nevetgélt haverjával.

Mióta augusztus elején egyértelművé vált, hogy Bieber Lionel Richie lányát szemelte ki magának, rajongói folyamatosan támadják választása miatt, mely nézetkülönbség odáig vezetett, hogy Justin törölte Instagram profilját. Ehhez persze nagyban hozzájárult, hogy exe, Selena Gomez is méltatta magánjellegű fotóit.