Meglepő fordulat: Kim Kardashian kislánya fél a közösségi médiától

North a minap nemtetszésének adott hangot, amikor édesanyja a Snapchaten beszélgetett valakivel.

Egy celebcsaládban semmiképpen nem jelenthet jót az, ami egy átlagos, normális kisgyerekes családban örömmel tölti el a szülőt. Arról van szó ugyanis, hogy amíg egyre több szülő próbálja meg lehámozni gyerekeit a közösségi média oldalairól, addig például Kim Kardashian családjában ez kerülendő tevékenység. Náluk ugyanis, érthető okoknál fogva, minél több poszt jelenik meg a család minden tagjáról, annál jobb.

Kim Kardashian kislányával, North-szal. Fotó: Instagram

“Nem Snap rajongó” – írta Kim síró kislányáról (Fotó: Instagram)

Azaz, ha egy családtag mondjuk kifejezetten fél, mondjuk egy közösségi chattől, az akár komoly válságot is jelenthet. A kis Nori pedig épp a minap visította édesanyja fülébe, hogy ő bizony fél a Snapchettől. Mint kiderült leginkább a chatelők által, önmagukról feltöltött apró képektől tart a kislány.

Azt még nem tudni, hogy egyéb alkalmazásokkal kapcsolatban Nori hogyan vélekedik, de a jelek mindenesetre biztatóak. Még az is elképzelhető, hogy ilyen családban végre valaki normális lesz és fittyet hányva a celebség diktálta szabályoknak egyszerűen nem jelenik meg sehol. Mi tiszta szívből drukkolunk Norinak, hogy ez sikerüljön!