Madonna ivott a színpadon, sírva fakadt - rém közönséges volt bohócként

Úgy tűnik, az énekesnő kezd teljesen kiborulni 16 éves fia, Rocco elhelyezése miatt.

Madonna tegnap ausztráliai koncertjén néhány órán át várakoztatta rajongóit, míg úgy mond színpadképes nem lett. A szervezők a próba elnyúlásával indokolták a késést, azonban a nézők későbbi leírása alapján egészen más lehetett a háttérben. Esetleg az, hogy az énekesnő túl sokat ivott a fellépés előtt, amit egyébként rózsaszínű hajó bohócnak öltözve a színpadon is folytatott.

Madonna amerikai énekesnő Párizsban ad koncertet 2015. december 9-én. (MTI/AP/Jacques Brinon)

Madonna amerikai énekesnő Párizsban ad koncertet 2015. december 9-én. (MTI/AP/Jacques Brinon)

A koncert alatt pedig egyszer annyira kiborult, hogy sírva fakadt. Mindez akkor történt, amikor a háttérben óriási fotókon a most 16 éves Rocco fia kiskori képei jelentek meg. A fiúé, aki mellesleg decemberi európai turnéja közben édesapjánál, a filmrendező Guy Ritchie-nél maradt Londonban. A csatározás pedig azóta folyik Guy és volt felesége között, Rocco ugyanis nem szeretne visszaköltözni Madonnához New York-ba. Madonna azonban elszántan harcol, s bár a bíróság egyszer már felhívta a szülők figyelmét arra, hogy a kérdésről nekik, közösen kell dönteni, hiszen ez szolgálja legjobban mindannyiuk és legfőképpen Rocco érdekeit – Madonna képtelen belenyugodni fia látszólagos elvesztésébe.

 

 

Tegnap a londoni bíróságon Guy Ritchie és Rocco négy órán át tartó meghallgatáson vett részt, amelyen persze jelen volt mindkét fél jogi képviselője. Madonna ügyvédje természetesen jelezte a bíróságon, hogy az énekesnő több tízezer kilométeres távolságból nem tudott oda utazni és félbeszakítani koncertkörútját, de minden vágya ez lett volna. És persze az, hogy Roccót visszakapja. A bíróság egyelőre nem döntött, a meghallgatás ma is folytatódik.

 

Mindeközben Madonna bohócnak öltözve, rózsaszínű kisbiciklin pedálozva énekelt a színpadon – sokak szerint bizony részegen.