Lewis Hamilton még a végén félreteszi Forma1-es karrierjét

A sportoló más műfajban is tehetséges, amiről eddig nem sokan tudtak.

Lewis Hamilton hamarosan betör a zeneiparba, a Mirror magazinnak adott interjújából az is kiderült, hogy debütáló lemeze már az idén megjelenhet.

“Az élet inspirál engem, az egyszerű dolgok, mint a szerelmi kapcsolatok, amiről nekem egyáltalán nem esik nehezemre beszélni” – részletezte. Egyáltalán nem meglepő, hogy az autóversenyző szeretné kiírni magából Nicole Scherzingerrel való szakítását, az viszont furcsa, hogy ezt számára nem nehéz papírra vetni.

Lewis Hamilton. Fotó: Pixathlon

Lewis Hamilton. Fotó: Pixathlon

Hamilton sok részletet nem árult el készülő albumáról, de beszámolójából arra következtetünk, hogy a zeneszerzés, a szövegírás és a feléneklés is az ő feladata lesz. (Nem is tudtuk, hogy ilyen polihisztor lenne.) Lewis jelenleg a szezonra készül, hogy megszerezze negyedik bajnoki győzelmét, de ha a zenei listák élén végezne dalaival, még a végén gondol egyet és félreteszi egy időre a versenyzést.

Mindeközben volt kedvese, akit egyébként az elején jobban megviselt a különválás, már egyáltalán nem szomorkodik, sőt dalaiban sem a múlton mereng. A csábos énekesnő jelenleg jól megérdemelt pihenését tölti és bikiniben napfürdőzik a medence partján.

Nicole Scherzinger bikiniben pózol. Fotó: Facebook

Nicole Scherzinger bikiniben pózol. Fotó: Facebook