Pár óra leforgása alatt két szőke bombázót is a szobájába csábított

Leonardo DiCaprio virágról virágra repked, senkivel nem időzik sokáig.

Ez az év tényleg Leonardo Dicaprióé, ráadásul megérdemelten. A világ ismét a lábai előtt hever, a díjátadók esélyes befutója, akinek semmi másra nincsen szüksége, minthogy jószerencséjét gyönyörű szőke nőkkel ünnepelhesse.

Roxy Horner. Fotó: Flynet Pictures

Roxy Horner. Fotó: Flynet Pictures



Két nappal ezelőtt robbant a hír, hogy a legjobb színésznek járó BAFTA-díját egészen a hajnali órákig egy ír szépséggel, Laura Whitmore-ral ünnepelte hotelszobájában. Két napra rá azonban már azt is tudni lehet, hogy nem a csinos tévébemondónő volt az egyetlen hölgy, aki megfordult lakosztályában.

Nem csodálkozunk rajta, hogy Leo szemet vetett rá. Fotó: Rex Features

Laura Whitmore. Fotó: Rex Features



Miután hajnali öt órakor Leo elbúcsúzott Laurától, nem búslakodott a rövid románcon, aznap este már a londoni Chiltern Firehouse partiján fűzte a fehérneműmodell, Roxy Hornert. A 24 éves, szintén szőke szépség aztán ugyanott kötött ki, ahol korábban Whitmore. A manöken egyébként a felröppent pletykákra már reagált is közösségi oldalán: "A végén külön mentünk haza, nem hiszem el, hogy a szórakoztatóiparban nem lehet anélkül barátkozni, hogy pletyka lenne belőle" - fakadt ki a bombázó.