Spöttle: muszlim migránsok rabszolgái lettünk

A biztonságpolitikai szakértő szerint biztosítjuk a menekülteknek, hogy ne kelljen dolgozniuk, integrálódni pedig úgysem fognak. Mindennaposak a molesztálások, késelések, tömegverekedések Európában.

Félő, Angela Merkel német kancellár terve az, hogy Törökországból repülővel viszik át a szóban forgó 300 ezer menekültet Németországba, és megpróbálják őket tartományi szinten elosztani. Csakhogy a tartományi miniszterelnökök is egyre jobban ágálnak Merkel politikája ellen. Pártja azonban nagyon összezár a kancellár mögött, legutóbb például kilenc percen át tapsolta Merkelnek – akárcsak annak idején Sztálinnak vagy Rákosinak -, s ezen mindenki le volt döbbenve – fogalmazott George Spöttle  biztonságpolitikai szakértő az M1 Ma reggel című műsorában.

„Az állampolgárok úgy érzik, le vannak tojva, mindent a migránsokért”

Mindeközben azt látjuk, hogy Németországban kezd összeomlani az államigazgatási rendszer. A kormányablakoknál már lehetetlen időpontot kérni, ha mondjuk kell egy új jogosítvány, személyi igazolvány, annyi embert vontak ki az államigazgatásból és küldtek át a migrációs központokba a regisztrációhoz.

Az állampolgárokat nem tudják ellátni, és immár elég nagy visszatetszést kelt az, hogy „ők le vannak tojva, és mindent a migránsokért, mert azok itt a jövő reménye” – mondta Georg Spöttle.

Ki fogadná vissza a migránsokat?

Jelenleg másfél millió menekült van Németországban, ehhez jönne a 300 ezer, továbbá naponta 1500-an lépik át a határt, és utóbbi szám a jó idő közeledtével felmehet napi 15 ezerre – tette hozzá.

Eközben Pakisztán, Afganisztán és Banglades egyértelművé tette, hogy nem fogad vissza menekülteket. A legnagyobb kontingens Szíria után Afganisztánból és Pakisztánból érkezik – emelte ki.

„Kiszagolták, hogy bármit megtehetnek”

Beszélt arról is, hogy a menekültek folyamatosan trükköznek azzal, hogy fiatalkorúnak mondják magukat, noha gyakran 35-40 évesek. Ilyenkor fogászati, illetve koponya CT-vizsgálatra küldik őket, ennek az ára 1400 euró, és ez az államot terheli. Ráadásul, ha meg is állapítják valódi korukat, fellebbezhetnek, és ilyenkor az eljárás elölről kezdődik.

Az a baj, kiszagolták, hogy bármit megtehetnek. Teljes szabadságuk van, nem kell a rendőrnek odaadni az igazolványukat, ha nem akarják, hazudhatnak, a pénzt úgyis kapják. Ők erőhöz szoktak, és így kellene viszonyulnunk hozzájuk. Márpedig most regisztrálsz, levesszük az ujjlenyomatod, nem hagyhatod el a várost, míg lefolyik az eljárás – magyarázta a szakértő.

„Rabszolgáik vagyunk, és hosszú távon azok leszünk”

Elmondta azt is, hogy nemrég találkozott az Alternatíva Németországért (AfD) egyik alapít tagjával, aki azt mondta: előfordult, hogy őrizetbe vettek egy migránst, s találtak nála több országból (Hollandiából, Dániából és Németországból) való regisztrációs papírokat különböző nevekre kiállítva. Kiderült, hogy utazgat, és minden hónapban mindenütt beszedi a szociális segélyt. Idézte a politikust, aki úgy fogalmazott: Európa rabszolgája lett a muszlim migránsoknak.

Levesszük miattuk az osztálytermekben a feszületet, építünk nekik migránsotthonokat, megemeljük az adót, és annak nagy részét rájuk fordítjuk. Igazából behódoltunk nekik, a rabszolgáik vagyunk, és hosszú távon azok leszünk, mert biztosítjuk számukra, hogy ne kelljen dolgozniuk, integrálódni pedig úgysem fognak, hiszen látszik ez a negyedik-ötödik generációnál is, napi szinten történnek molesztálások nemcsak Svédországban és Norvégiában, hanem Németországban is. A keresztény és a muszlim migránsok között napi szinten vannak késelések, tömegverekedések – érvelt Georg Spöttle.



„Nagy a méreg az emberekben”

Nagyon sokaknál az is kiveri a biztosítékot, hogy a migránsok alszanak délig, majd felkelnek ebédelni, visszafekszenek, eközben a német idős, nyugdíj előtt álló takarítónak néninek kell kitisztítani a vizesblokkot, ami úgy néz ki, hogy az istálló ahhoz képest steril szoba – jegyezte meg.

Nagy a méreg az emberekben, ami kicsapódik, mert tarthatatlan ez az állapot – tette egyértelművé.

Nem megoldás, hogy a közel-keleti és az észak-afrikai problémákra, hogy emberek tízmillióit áthozzuk Európába, ezzel ugyanis áthozzuk a politikai és a vallási viszályokat is - hangoztatta.