Hugh Jackman nem tudja legyőzni a rákot - ismételten kiújult nála a betegség

Újra szike alá feküdt a színész, akinél először 2013-ban állapították meg a betegséget.

Az elmúlt években igen nyitottan beszélt állandóan kiújuló bőrrákjáról az X-Men-filmek Farkasa, így aztán Instagramos bejelentése, miszerint ötödszörre is el kell távolítani orráról a daganatot, nem új a nap alatt.

Hugh Jackmannél ismételten kiújult a bőrrák. Fotó: Instagram

Hugh Jackmannél ismételten kiújult a bőrrák. Fotó: Instagram



Viszont igen sajnálatos, hogy Hugh Jackmannek ismételten meg kell küzdeni a betegséggel, amit kicsit nagyobb odafigyeléssel elkerülhetett volna. Ez maga sem rest hangsúlyozni, így ez alkalommal is elmesélte szomorú történetének zanzásított változatát:

"Íme egy példa arra, hogy mi történhet azzal, aki nem használ naptejet. Bazálsejtes karcinóma. A rák legenyhébb formája, de mégis nagyon komoly dolog. Kérek mindenkit, használjatok fényvédőkrémeket és járjatok rendszeres ellenőrzésre!- írta a napimádó ausztrál sztár közösségi oldalán.

Tényleg nagy szerencse, hogy a Hugh-nál diagnosztizált bőrrák legtöbb típusa alacsony kockázatú, mely nagyon ritkán képez áttétet a szervekben. Ha célzottan kezelik, igen jó a gyógyulási hajlama. Ennek ellenére, amikor megjelenik a filmcsillag orrán a sebtapasz, összeszorul a gyomrunk...