Liam Neeson nem árulja el, ki az a nagyon híres nő, akibe szerelmes

A színész felesége halála óta még nem nyilatkozott egy hölgyről sem ilyen szerelmesen.

Az Elrabolva-filmek akcióhőse az Irish Independent magazinnak adott interjút, melyből kiderült, hogy a 2009-ben megözvegyült színészt, újra eltalálta Ámor nyila.

Liam Neeson. Fotó: Sipa USA

Liam Neeson. Fotó: Sipa USA



Liam Neeson hét évvel ezelőtt vesztette el feleségét, Natasha Richardsont, aki egy síelés közbeni szerencsétlen esés miatt hunyt el. A sztár azóta hét lakat alatt őrizte magánéletét, de most mégis nyíltan beszélt érzelmeiről, azonban a hölgy nevét - mindenki nagy bánatára - nem volt hajlandó elárulni.

"Szerintem kényelmetlen helyzetbe hoznám, ha elmondanám a nevét, ő tényleg nagyon híres. A lehető legjobbat kell kihoznom magamból miatta." - nyilatkozta sejtelmesen a riporternek. Annyit azért még elárult, hogy egy csokor virággal fogja meglepni Valentin-nap alkalmából.

A Dailymail magazin megkereste Liam közeli ismerősét is, azonban ő sem volt hajlandó többet elárulni az új választott kilétéről. Alig egy évvel Natasha halála után egyébként már volt egy hosszabb kapcsolata a sztárnak, 2012-ig, Freya St Johnstonnal élt távkapcsolatban, ami az újságírónő szerint sosem volt túl komoly, éppen Liam feleségének halála miatt.

Talán ez az új szerelem más lesz...