Csak egy fekete, bőrcsizma volt rajta, semmi más

A roppant elbűvölő Charlotte McKinney nevét a tavalyi Super Bowl döntő idején ismertük meg. Idén a meztelen valóságot tárja elénk egy újság címlapján.

Pontosan egy évvel ezelőtt kapta fel a fejét a Super Bowl közönsége - azaz gyakorlatilag egész Amerika -, amikor a döntő hirdetésében felbukkant egy végzetesen gyönyörű, természetes szőkeség, nevezetesen Charlotte McKinney. Ez volt az az áttörés, amely a fiatal lányt az ismert modell kategóriájába emelte az addigi ismeretlenségből.

A GQ magazin februári címlapja.

A GQ magazin februári címlapja.



Charlotte pedig élt is a lehetőséggel, sokat dolgozott egy év alatt, hogy eljusson a  a GQ magazin mexikói kiadásának februári címlapjára. Igaz, talán egy árnyalatnyival többet kellett tennie érte, mint amire gondolt. Mert bár Charlotta a szó vaódi értelmében nem volt meztelen a címlapon, ám mindössze egy legyezővel takarja el amúgy meztelen testét. A lap belső oldalain, a vele készített interjú nyitó képén pedig mindössze egy pár fekete bőrcsizmában  látható.

Charlotte McKinney modell. Fotó: SIPA USA

Charlotte egy vörös szőnyeges fotózáson . Fotó: SIPA USA



De talán még ennél is izgalmasabbnak tűnnek azok a képek, amelyeken a fotós mindössze érzékelteti a meztelenséget - Charlotte testét egy vörös selyemkendő takarja. Ahogy mondani szokták, ígéretes kezdés...