Íme, Katalin hercegné legjobb barátai a vidéki felső tízezerből

Egytől egyig diszkrét, megbízható, gazdag fiatalokról van szó, akik a hercegi párétól nem kevésbé illusztris kastélyok és birtokok tulajdonosai Norfolk megyében.

Ha azt gondolta, hogy Cambridge hercegnéjének lenni unalmas dolog lehet, tévedett! Mióta a hercegi pár és két csemetéjük vidékre költözött, Katalin két kezén nem tudja megszámolni, hány családdal jár össze.

Vilmosék gyakorlatilag kivonták magukat a londoni nyüzsgésből és az állandó figyelem alól azzal, hogy a norfolki Amner falucskában telepedtek le, ahol számos kékvérű kisgyermekes család lakik még rajtuk kívül. Az ottani emberek egytől egyig kifogástalanok, igazi úri társaságról van szó. Így aztán nem is csoda, hogy Katalin az Amner Hall nevezetű kastélyban rendezte be családi otthonát, hiszen a szomszédai tényleg mind diszkrétek, megbízhatóak és nem utolsó sorban családközpontúak.

Na de kikből is áll össze a hercegné vidéki udvartartása?

Sophie Carter. Fotó: Flynet Pictures

Sophie Carter. Fotó: Flynet Pictures



  • Sophie Carter


A név valószínűleg nem ismeretlen a Katalin rajongók számára, hiszen ő a hercegné jobbkeze. A két hölgy már évek óta jó barátságot ápol egymással, mivel a 31 éves szingli hölgy híres a diszkréciójáról. Míg régebben együtt bulizták át az éjszakákat, manapság maximum egy-egy teniszmérkőzésen tapsolnak egymás mellett.
Sophie, aki egyébként a kis Sarolta hercegnő keresztanyja, a norfolki építőipari mágnás, Robert Carter lánya. Katalin számára óriási segítség barátnője, aki bár a Durham Egyetemen diplomázott, előtte még óvodai és iskolai előkészítő tanárként is dolgozott.

William van Cutsem és neje, Rosie. Fotó: Camera Press

William van Cutsem és neje, Rosie. Fotó: Camera Press



  • William van Cutsem


Tulajdonképpen György herceg keresztapjának köszönhető az, hogy a család végül elhagyta Londont. Bár Amner Hall-t Erzsébet királynőtől kapta nászajándékba a házaspár, a '90-es években a Cutsem család bérelte azt. Vilmos és öccse, Harry sokat vendégeskedtek a birtokon, így több szép emlék is fűzi a trónörököst ehhez a házhoz. Williamnek ezért nem volt nehéz dolga, amikor meg akarta győzni barátját a költözésről. A 37 éves ingatlanfejlesztő fiatalember és neje, Rosie a vidéki felső tízezer egyik legmeghatározóbb alakja.

Rupert Finch és neje, Natasha Rufus Isaacs. Fotó: Rex Features

Rupert Finch és neje, Natasha Rufus Isaacs. Fotó: Rex Features



  • Rupert Finch és divatdiktátor neje, Natasha Rufus Isaacs


Annak ellenére, hogy Rupert korábban futó viszonyt ápolt Katalinnal, nagyon jó barátságban maradtak. Miután a krikettimádó ügyvéd elvette Vilmos egyik kedves ismerősét, Nathashát, az minden korábbi feszengést feloldott kettejük között. Finch neje arisztokrata családból származik és ő alapította a hercegné kedvenc ruhamárkáját, a Beulah-t. A házaspár csupán a hétvégéket tölti Norfolkban Rupert szüleinél, de Vilmosék ennek is nagyon örülnek, hiszen van egy Saroltával egyidős kislányuk, aki jó játszótársa csemetéjüknek.

 Laura Fellowes. Fotó: Rex Features

Laura Fellowes. Fotó: Rex Features



  •  Laura Fellowes


Vilmos unokatestvére a nyolc hónapos Sarolta másik keresztanyukája. Laura édesanyja Jane a néhai Diana hercegnő nővére, édesapja, Robert Fellowes a királynő személyi titkára. Köztudottan elragadó és félénk teremtés, akiről nehezen lehet elhinni, hogy évekkel ezelőtt egyfolytában ugratta Vilmost és Harryt. Laura 2009-ben hozzáment Nick Pettman pénzügyi elemzőhöz, esküvőjükön természetesen Katalin és Vilmos is ott volt, így nem csoda tehát, hogy a pár is része az udvartartásnak. György herceg is profitál a jó viszonyból, hiszen hugicája keresztanyjának van két kisfia, akikkel meg ő tud jókat játszani.

Davina Barber és Tom Barber. Fotó: Camera Press

Davina Barber és Tom Barber. Fotó: Camera Press



  • Davina Barber és Tom Barber


A Duckworth-Chad norfolki földbirtokos család lánya 2004-ben ment feleségül Tom Barberhez, aki jelenleg egy luxus utazási irodát üzemeltet. Davina édesanyja a néhai Diana unokatestvére, de a mai napig jóban van Károly herceggel és a teljes királyi családdal. Vilmos gyermekkori barátnője és férje tősgyökeres norfolkiak és egy pompás vörös téglával kirakott Pynkney Hall nevezetű kastélyban laknak, fél órára Katalinék otthonától.