Egy igazi adonisszal szűrte össze a levet Selena Gomez

Az énekesnő pasija kivételesen nem egy ismert celeb kölyök, hanem egy egyetemet végzett menedzser gyakornok.

Selena Gomez végre túllépett Justin Bieberen, ami elég sokáig tartott neki (nem értjük miért). Az énekesnőt a minap Samuel Krost társaságában látták az egyik kaliforniai étteremben, ahol a vendégek szerint úgy viselkedtek, mint egy igazi szerelmes pár.

Samuel Krost. Fotó: Instagram

Samuel Krost. Fotó: Instagram



A popsztár és új pasija kéz a kézben távoztak a helyről, ami a külföldi lapok szerint egyet jelent azzal, hogy hivatalosan is elismerték kapcsolatukat. A srácról egyébként nem sok találat ugrik fel az interneten, de azért pár dolgot lehet róla tudni.

  • Egyáltalán nem híres: Linkdin oldala alapján értékesítési asszisztens az Onia divatcégnél, de ezelőtt hasonló posztban dolgozott már a Helmut Langnek is.

  • Jó barátságban van Gigi Haddidal: ez alapján már értjük, hogy honnan ismerheti Selenát a fiatalember. Köztudott ugyanis, hogy Taylor Swift belső körébe tartozik a két másik szépség is, így persze már nem kérdés, hogy is találkozott egymással a gerlepár.

  • Tanult üzletember: Samuel 2015-ben végzett a New York-i Egyetem üzleti menedzsment szakán.

  • Annak ellenére, hogy nem celebcsemete, elég híres haverjai vannak. Gigin kívül más hírességet is fel lehet fedezni fotói böngészése közben. Devon Windsor, Kendall Jenner és Joe Jonas is fel-fel tűnik képein.