A magyar szépségkirálynőn a világ szeme - hamarosan eldől, ki lesz Miss Universe

A visszaszámlálás megkezdődött, hétfő hajnalban eldől, hogy Nagy Nikoletta lesz-e a világ legszebb hölgye...A verseny történetében először a nézők is szavazhatnak.

Magyar idős szerint hétfő hajnali négykor veszi kezdetét a Miss Universe 2015 döntője, amelynek magyar résztvevője Nagy Nikoletta - érte izgulhatunk, és a verseny történetében először akár szavazhatunk is a  www.missuniverse.com/vote oldalán a verseny ideje alatt. Las Vegasban este hétkor kezdődik a show, amelynek illusztris résztvevői Seal, a The Band Perry és Charlie Puth lesznek. A műsort, amelyet élőben is követhetünk a FOX csatornán, Roselyn Sanchez színész, énekesnő közvetíti a Las Vegas-i Planet Hollywoodból.

Nagy Nikoletta. Fotó: DFP

Nagy Nikoletta. Fotó: DFP



A magyar szépségkirálnyő Király Beáta tervező extravagáns estélyijében mutatja meg magát, amely szokatlan, de elegáns fazonú Swarovski-kristályokkal gazdagon díszített ruhaköltemény lesz. Nikoletta barna hajához élénksárga színű anyagot választottak, ebből készült a magyar szépségkirálynő estélyi ruhája, nemzeti viselete pedig szintén kitűnik majd a mezőnyből, a világszerte ismert Rubik-kocka ihlette ruhaköltemény lesz.

Nagy Nikoletta. Fotó: BrekaCom

Nagy Nikoletta. Fotó: BrekaCom



Néhány óra múlva pedig már az is kiderül, vajon sikerült-e Nikolettának a egész világot elbűvölnie...