Átlátszott a csipkefelső, később le is csúszott - Rita Orát nem zavarta

Az énekesnő kiruccanása egész jól sikerült, már az indulásnál úgy nézett ki, mintha átbulizta volna az egész éjszakát.

Az X-Factor zsűritagja, Rita Ora - aki nemrégen ünnepelte 25. születésnapját - egy laza hétfő esti bulizásra indult a trendinek számító londoni Cirque le Soir éjszakai klubba. Az énekesnő ez alkalomból a hely kívánalmainak megfelelően ugyancsak lazán öltözött fel. A csipke melltartós, arany flitterben végződő tophoz egyenes szárú, fekete cigarettanadrágot választott platformcipővel. Az összeállítással amúgy nem lett volna baj, tulajdonképpen ízlésesnek lenne mondható, leszámítva egy apróságot - bár ennek megítélése is ízlés dolga. 




Rita Ora. (Fotó: Flynet Pictures)

Rita Ora. (Fotó: Flynet Pictures)



Ora átlátszó csipke melltartóját valószínűleg a "mindent a szemnek, semmit a kéznek" elve miatt választotta. Azzal viszont nem számolt, hogy a majdnem tartás nélkül melltartó minduntalan lecsúszhat. Bár ez tulajdonképpen lényegtelen, hiszen az átlátszó top amúgy is megmutatta mindazt, amire a férfirajongók olyannyira kíváncsiak lehetnek.

Az este egyébként valószínűleg remekül sikerült, Ora kezében virággal és lufival barátja koordinálására szorult, a villogó vakuk fényében ugyanis majdnem nekisétált egy lámpaoszlopnak. Az eseményről készült hatásos videót erre a linkre kattintva tekintheti meg.