Facebookján keresztül tudatta a világgal, hogy éppen öngyilkosságot követ el

Sinead O'Connor megpróbálta eldobni magától az életet, de búcsúlevele megmentette.

Sinead O'Connor segélykiáltása eljutott a megfelelő címzetthez, így szerencsére most nem halálhírével vannak tele a lapok. Az énekesnő vasárnapi Facebook-posztjában jelentette be, hogy éppen itthagyja a földi létet, de szerencsére egy dublini hotelben rátaláltak, mielőtt a tragédia bekövetkezhetett volna.

Sinéad O'Connor ír énekes-dalszerző ad koncertet a Budapesti Tavaszi Fesztiválon (BTF) a Művészetek Palotájában, 2015. április 21-én. (MTI-fotó: Mohai Balázs)

Sinéad O'Connor ír énekes-dalszerző koncertet adott a Budapesti Tavaszi Fesztiválon. (Fotó: Mohai Balázs)



"Túladagoltam magma! Nincs más módja, hogy tiszteljenek. Nem otthon vagyok, hanem álnév alatt egy szállodában, valahol Írországban. Ha ezt most nem írom meg, a gyermekeim és a családom nem is tudnának az egészről. Hetekig feküdhetnék itt holtan, anélkül, hogy bárkinek is hiányoznék" - olvasható a kétségbeesett sztár bejegyzésében.

Sinead egy hete került be a pszichiátriára, onnan szintén megdöbbentő dolgokat üzent követőinek. Pár nappal ezelőtt még lakhatásért és munkáért könyörgött a világhálón, vasárnapra pedig már nem látott kiutat súlyos depressziójából. A Nothing Compares to You előadója minden szenvedéséért családját, no meg a zeneipart hibáztatta, úgyhogy, ha igaz, örökre felhagy az énekléssel.

A jobb napokat látott tehetséghez nagy erőkkel vonult ki a rendőrség és a mentőszolgálat, szerencsére még éppen időben. A külföldi lapok beszámolói szerint azt még nem lehet tudni, hogy tényleg túladagolta-e magát valamikyen szerrel az énekesnő, ettől eltekintve persze azonnal kórházba szállították, és azóta is folyamatos felügyelet alatt tartják.