Chris Hemsworth a szülei háta mögött készítette elő a nagy meglepetést

A színész jó cselekedetéről öccse rántotta le a leplet.

Chris Hemsworthre bizonyára nagyon büszkék a szülei, hiszen óriási karriert futott be a maga erejéből, és mindeközben nem feledkezett meg gyökereiről, a szüleiről sem, akik mindvégig támogatták. Mint kiderült, a Thor sztárja nem csak kiváló színész, de példás gyermek is.

Liam Hemsworth édesapja és édesanyja is ott volt Az Éhezők viadala premierjén. Fotó: SIPA USA

Liam Hemsworth édesapja és édesanyja is ott volt Az Éhezők viadala premierjén. Fotó: SIPA USA



Liam, a család másik tehetséges színésze mesélte el a The Independent magazinnak, hogy mennyire meghatotta bátyja meglepetése, amit a szülőknek készített elő a legnagyobb titokban. Chris ugyanis egyik nap azzal hívta fel a szüleiket, hogy kukkantsanak bele a bankszámlájukba. Liam épp otthon volt és hallotta, amikor édesapja meghatottan hívta vissza testvérét: "Fiam nem tudom elmondani, hogy most mit is érzek. Mióta eljöttem a szülői házból mindig is voltak adósságaim, amikről csak reméltem, hogy halálomig kifutnak majd. Most ez a súly, amit évek óta cipelek, egyszerűen csak eltűnt" - osztotta meg a megható családi történetet a fiatalabbik sármőr.

Chris Hemsworth. Fotó: Rex Features

Chris Hemsworth, aki rendezte szülei hiteleit. Fotó: Rex Features



Liam azóta folyamatosan azt tervezi, hogy egyszer majd ő is valami hasonló dologgal fogja viszonozni szülei odaadását, csak még vár a megfelelő alkalomra.