Micsoda nők jöttek össze - de mi lesz ebből?

Nagyobb összeget mernénk arra tenni, hogy egy ilyen világsztárvacsorából előbb-utóbb valami ki fog sülni.

Ha három világsztár összefut New Yorkban egy nyilvános vacsorázóhelyen, annak bizonyos dramaturgia szerint komoly jelentőséget tulajdoníthatunk. Ahogy a színházi szakemberek mondani szokták, ha egy puska megjelenik a színen, az el is fog dördülni. Erre pedig akár mérget is vehetünk.

Adele. (Fotó: Instagram)

Adele. (Fotó: Instagram)



Mint ahogy arra is, hogy nem véletlen, ha az újra világnépszerűségnek örvendő Adele, az Oscar-díjas Jennifer Lawrence és Emma Stone, Oscarra jelölt színésznő úgy dönt, hogy eltölt néhány órát egymás társaságában. A tippelgetés persze már elkezdődött, vajon Lawrence új filmet forgat-e Stone-nal közösen, amelyhez esetleg a Grammy-díjas Adele írna zenét, vagy, ne adj' isten, hárman szerepelnének egy új moziban, esetleg könyvet írnának együtt… Ki tudja? Annyi bizonyos, hogy a lányok pont úgy nézztek ki, mint bármely huszonéves-társaság, azt az apróságot leszámítva, hogy Adele-ra tisztes távolságból egy testőr vigyázott.

Jennifer Lawrence. (Fotó: Sipa USA)

Jennifer Lawrence. (Fotó: Sipa USA)



A hölgyek egyébiránt meglehetősen különbözően öltöztek fel a vacsorához, Adele lazán, fekete leggingsben, tornacipőben, míg Jennifer csipkefelsőben és bőrkabátban, Stone pedig farmerben és fekete tűsarkúban érkezett az étterembe. A folytatást valószínűleg hamarosan meglátjuk!

Stone: Egy kicsit fúj aaaaaaa széééél! (Fotó: Getty Images)

Stone: Egy kicsit fúj aaaaaaa széééél! (Fotó: Getty Images)