Éjfélig lehet jelentkezni A Dalra!

Ötödször kerül képernyőre a dalválasztó show, amelynek legfontosabb célja, hogy új, igényes és minőségi magyar dalok szülessenek. A nyertes májusban Stockholmban képviseli Magyarországot.

Az MTVA idén is keresi azt a dalt, amelyik Magyarországot képviseli az Eurovíziós Dalfesztiválon. A jelentkezők ma éjfélig küldhetik be pályaműveiket. Az immár ötödik alkalommal képernyőre kerülő dalválasztó show legfontosabb célja, hogy új, igényes és minőségi magyar dalok szülessenek, amelyek közül a szakmai zsűri és a nézők közösen választják ki azt, amelyik májusban Stockholmban képviseli Magyarországot.
Header_1226247
A magyar nyelvű dalszövegek mellett angolul, valamint Magyarország területén élő kisebbségek és etnikumok nyelvén íródott pályaműveket is vár a zsűri, azonban minden dalhoz csatolni kell a szöveg magyar fordítását is. Az MTVA várja a külföldi szerzők dalait is, akiknek a pályázata csak akkor tekinthető érvényesnek, ha olyan magyar állampolgárságú vagy magyar anyanyelvű előadó énekli fel, aki a pályázati kiírás minden további feltételének is megfelel.