Mekkora blama, New York-ban szinte senki sem ismeri Chris Pratt-tet

Ő most Hollywood egyik legnagyobb sztárja, a járókelők mégsem tudják, ki állt meg fél méterre előttük.

Korábban nem halottunk a Billy On The Street című amerikai műsorról, de a Chris Pratt-tel készült legutóbbi epizód miatt abszolút a kedvencünk lett.

Chris Pratt és felesége, Anna Faris. Fotó: MTI/EPA

Chris Pratt és felesége, Anna Faris. (Fotó: MTI/EPA)



A show-ban a műsorvezető New York belvárosán keresztül ráncigálja maga után a hírességeket, majd random embereket leállít egy pillanatra, hogy egy dollárért megnevezzék a kamera előtt, hogy hívják a mellettük álló sztárt. Billynek és Chris Prattnek azonban szó szerint le kellett járniuk a lábukat, hogy találjanak egy embert, aki felismeri a Galaxis őrzői és a Jurassic Park sztárját. A színész láthatóan nem jött zavarba attól, hogy a legtöbbeknek még csak sejtésük sem volt róla, ki bámul rájuk kerek szemekkel, de a műsorvezető láthatóan kiborult blamázstól.



Több hasztalan próbálkozás után egy hölgy rögtön felismerte a tehetséget - üröm az örömben, ő meg Chris feleségét kezdte el méltatni ahelyett, hogy az előtte álló filmcsillag nyakába ugrott volna. Na, ezek után viszont nem akarjuk hallani, hogy milyen borzalmas híres embernek lenni, mert még az utcára sem tud háborítatlanul kilépni…