Johnny Depp ezzel lehet, hogy melléfogott

Depp szokásához híven azt mondta, amit gondol. Azért az egyáltalán nem biztos, hogy Hollywoodnak annyira tetszene.

Johnny Depp rajongói évek óta azért küzdenek, hogy kedvencük végre megkapja a neki járó legnagyobb filmes elismerést, az Oscar-díjat. Azonban mint kiderült, a sztár egyáltalán nem akar nyerni.

Johnny Depp. Fotó: UPPA

Johnny Depp. Fotó: UPPA



Jól olvasták, nem csalás nem ámítás, a Transzcendens sztárja tényleg nem akar díjat kapni, amit ő maga súgott meg a BBC interjújában: "Soha életemben nem vágytam ilyesféle dolgokra. Nem akarok nyerni,és azt sem szeretném, hogy rám szavazzanak, még a végén beszédet kellene mondanom. Kétszer-háromszor már jelöltek engem filmes díjra, de már önmagában a jelölés is bőven elegendő. Az, hogy esélyes vagy a győzelemre azt jelenti, hogy másokkal versenyzel, márpedig én nem vagyok versenyben senkivel. Én csupán azt csinálom, amit szeretek." - magyarázta meg Johnny, miért nem fog a kardjába dőlni, ha 2016-ban sem nyer.

A Fekete mise című életrajzi drámája miatt, Depp a legesélyesebbek közt szerepel, a legjobb férfi színész kategóriájában. Így aztán a tehetség szeretné-e vagy sem, még akár díjazott is lehet jövőre. Bár az Oscar valóban nem kívánságműsor, azért az ilyen kijelentésekkel vigyáznia kellene Deppnek, hiszen a végén még tényleg lecsúszik a szoborról, ami ha neki nem is, de rajongóinak bizonyára nagy csalódás volna.