Charlize Theront ejtették

A Mad Max következő részében Furiosa talán ha egy jelenetet kap. De még ez sem biztos.

A Charlize Theron által alakított Furiosa valószínűleg nem szerepel majd a készülő két Max Max-folytatásban.

George Miller, a Mad Max - A harag útja című kasszasiker ausztrál rendezője elárulta, hogy a tervezett két folytatás egyikében esetleg egy jelenet erejéig térhet vissza a hősnő.

A filmes a Digital Spy brit szórakoztatóipari portál hétfői híre szerint azt nyilatkozta, még nem biztos abban, hogy mi lesz Furiosával. Nincs szerepe a folytatásban, de az egyik történetben lenne egy közös jelenete Maxszel. "Ennél többet nem mondhatok, mert még csak a most születik a forgatókönyv" - fűzte hozzá.

Charlize Theron A cannes-i filmfesztiválon. Fotó: Getty Images

Charlize Theron A cannes-i filmfesztiválon. Fotó: Getty Images



Miller arról is beszélt, hogy korábban a következő epizódot Mad Max: The Wasteland címen emlegették, de korántsem dőlt el, hogy valóban az lesz-e a film címe. "Csak úgy felmerült, de ez egy munkacím" - mondta. Azt ugyanakkor megerősítette, hogy Nick Lathourisszal együtt dolgozik a forgatókönyvön, és két folytatásra számíthatnak a nézők.

A Mad Max - A harag útja világpremierjét a májusi 68. cannes-i filmfesztiválon tartották. A 70 éves Miller alkotását versenyen kívül mutatták be. Harminc évvel a legutóbbi Mad Max-epizód után a kultfilm új része egy posztapokaliptikus világban játszódik, ahol az üzemanyagért és a vízért szállnak szembe egymással a bandák.

A Mad Max-kulttrilógia első darabja 1979-ben debütált. A Mad Max 2. - Az országúti harcos 1981-ben került a mozikba, a Mad Max 3. - Az igazság csarnokán innen és túl című részt 1985-ben mutatták be. Az egykori filmekben a címszerepet alakító Mel Gibson helyét a Mad Max - A harag útjában Tom Hardy brit színész vette át.