A világ egyik legszebb nőjének nem kell stylist - őt a férje öltözteti

Julia Roberts megbízik párja ízlésében, az általa választott szettek egytől egyig káprázatosak.

Daniel Modernek jó szeme van a divathoz, de legalábbis szakértője felesége, Julia Roberts alakjának, hiszen a férfi által választott ruhadarabok kivétel nélkül jól állnak a színésznőnek.

Julia Roberts színésznő a férje által választott összeállításban. (Fotó: Sipa USA)

Julia Roberts színésznő a férje által választott összeállításban. (Fotó: Sipa USA)



A Micsoda nő! sztárja a Hammer Múzeum jótékonysági gálaestjére is a férje által kiválasztott szettben érkezett, ami egy színes, csipkés Bottega Veneta-ruhából és egy maszkulin szabású zakóból állt. Az összeállításban nem volt hiba, ezt nem is kell mondanunk, Julia mosolya mellett, divatérzéke is (vagyis a párjáé) legendás. Roberts legtöbbször Diane Keaton stílusából inspirálódik, aki imádja a férfias szabású ingeket, nadrágokat, sőt nem szégyell az uraknak szánt darabok közül vásárolni.

A világ egyik leggyönyörűbb nőjeként számon tartott filmcsillag immáron 13 éve van együtt Daniellel, akivel az A mexikói című film forgatásán ismerkedett meg. Moder akkor még házas volt, de a válás után egy évvel már Juliának fogadott örök hűséget. Született három gyermekük, az ikrek, Hazel és Finn most lesznek 11 évesek, a kis Henry pedig már betöltötte a nyolcat.