Kiderült a titok, kemoterápiával kezelték Selena Gomezt

A lupusszal diagnosztizált tinisztár nem bírta a sok bántó pletykát, megtörte a csendet.

Selena Billboardnak adott megrendítő interjúja után már mindenki tisztábban lát, sok felmerült kérdés került megválaszolásra. Az énekesnőt 2013-ban lupusszal diagnosztizálták, mely miatt kemoterápiás kezelésre szorult. Miközben a lapok elvonókúráról cikkeztek, ő a gyógyíthatatlan autoimmun betegségével küzdött.

Selena Gomez. Fotó SIPA

Selena Gomez. Fotó SIPA



A lupusz gyulladásos betegség, amely során az immunrendszer a test saját szövetei, szervei ellen fordul. Érintheti az ízületeket, a bőrt, a veséket, a vérsejteket, a tüdőt és a szívet.

Gomez majdnem két éve több millió rajongóját hagyta cserben, mikor lemondta ausztrál és ázsiai turnéját, azonban a kiderült tények tükrében, ez most már teljesen érthető. "Erről szólt ez a jó pár hónapnyi szünet. Ha nem kapok kezelést, akár agyvérzést is kaphattam volna. Legszívesebben leordítottam volna mindenkit, hogy fogalmuk sincs az egészről, mivel kemóra járok." - fakadt ki a 24 éves híresség.

 

Selenát nagyon megviselte az utóbbi időszak, az esett neki a legrosszabbul, hogy azoktól, akinek ő mindig csak szeretetet adott, csak bántást kapott cserébe. A fiatal tehetség egészségi állapota valamelyest javult, ismét visszatért a stúdióba és most új lemezzel rukkolt elő, ami stílusosan a Revival (újjáéledés) címet kapta.