Ritka alkalmak egyike: körberöhögték Jennifer Anistont

A színésznőt egy légitársaság menetrend szerinti járatán nevette ki a személyzet.

Még ha egy reklámról is van szó, akkor is merész húzás volt egy ilyen forgatókönyvvel felkeresni a népszerű színésznőt, akinek úgy tűnik kiváló humorérzéke van, így is elvállalta az Emirates légitársaság promóciós kisfilmjét.



A reklám kedvéért Jennifer a sztárallűröket sem mellőzve lejt végig a repülőgép ülései közt egy szál pendelyben keresve a zuhanyzót, ahol majd lefürödhet. Miután persze ilyen helyiséget nem talál a fedélzeten, a személyzettől kér segítséget, akik kacagás közepette egy meleg törülközőt és egy csomag mogyorót kínálnak fel neki a frissítő zuhany helyett. A sztori csattanója, hogy az egész csak rémálom volt, Jen az Emirates luxuskabinjában ébred, mely járaton természetesen a fürdési lehetőség is a kiemelt szolgáltatások közé tartozik.

Egy pillanatig sem kételkedünk benne, hogy Aniston vendégszereplése miatt a vastag pénztárcájúak ezután az arab társaságot választják majd utazásaik alkalmával, viszont ez egy tipikus rétegreklám, sztároknak, színésznőknek, gazdag csemetéknek szánták. Így az átlagembereknek, marad a meleg törülköző és a zacskó mogyoró...