Harry herceg még nem tudja az esküvő idejét

Anglia legirigyeltebb nőtlen hercegét örökké arról faggatják, vajon mikor nősül már meg. Az érintett most, ha titkot nem is, de legalább a terveit elárulta a nyilvánosságnak.

Harry herceg éppen a Séta a sebesültekkel 17 mérföldes jótékonysági túrán vesz részt - most nem a zord időjárási körülményeiről híres Déli-sarkon, hanem Angliában. Arra a kérdésre, hogy mihez szeretne közelebb kerülni a túrával, mosolyogva azt felelte, mindennap 7-8 mérfölddel közelebb a célhoz. Távolabbra most nem nézek - tette hozzá.

Harry herceg a Séta a sebesültekkel 70 napos angliai túrán. (Fotó: Camera Press)

Harry herceg a Séta a sebesültekkel 70 napos angliai túrán. (Fotó: Camera Press)



Persze még egy ilyen alkalom sem múlhat el anélkül, hogy ne feszítenék a hercegnek a kérdést, vajon mikorra várható nősülésének időpontja. "Egyszer mindenki megállapodik, én is szeretnék, de pillanatnyilag minden úgy működik körülettem, ahogy szokott" - kerülgette a forró kását.



Ezzel a válasszal Harry most pontot tett a Cressida Bonasszal kapcsolatos hírekre, miszerint a herceg és Cressi újra felmelegíthette a kapcsolatukat. Ami persze még mindig nem kizárt, ám abban biztosak lehetünk, hogy a 31 éves herceg egyelőre még nem készül nősülésre…