Ettől működik jól egy friss házasság - a sportoló elárulta

A teniszcsillag nem rejti véka alá, mitől is telnek oly boldogan házaséletének első hónapjai...

Andy Murray csupán néhány hónappal ezelőtt, idén áprilisban házasodott össze szerelmével, Kim Searsszel. Ez persze még igencsak kevés idő ahhoz, hogy kapcsolatuk döcögőssé váljon - bár hallottunk már ilyet.

Andy Murray brit teniszező. (Fotó: EPA/Ali Haider)

Murray sokszor utazik külföldre (Fotó: EPA/Ali Haider)



Így hát tulajdonképpen nem is jelentős hír Murray nyilatkozata arról, mitől működik jól a házassága. Pontosabban egy szempontból mégiscsak, ugyanis a sportoló meglepő magyarázattal szolgált.

Kim Sears - Andy Murray felesége. Fotó: Camera Press

Kim Sears - Andy Murray felesége. (Fotó: Camera Press)



Murray évente 4-5 nagy versenyen vesz részt, ilyenkor akár heteket tölt távol otthonától és feleségétől. Murray szerint pedig részben ez  a kapcsolatuk élesztője, hiszen amikor hazaér, szinte újból kezdődik minden. "Jó egymástól eltávolodni, de csak azért, mert utána még jobb egymásra találni" - magyarázta a friss férj jól működő házaséletének titkát. Murray a távolságot tekinti hát az egyik alapkőnek, amelyre stabilan épülhet a közös jövő. Nos hát, mindenképpen figyelemre méltó álláspont,  és persze ha az élet úgy hozzá, hát követhető is. De azért ideológiát gyártani hozzá talán mégiscsak fölösleges…