Rob Kardashian már jó úton halad - tetszik is a klán fejének

Kardashian anyuka szerint a hízás útjára tévedt kisfia immáron jó úton halad.

Rob Kardashian végre jó passzban van. A Kardashian klán egyetlen fiú tagja évek óta kínlódik testsúlyával, családja legnagyobb bánatára. Ő az a fekete bárány, akivel egy a megjelenéséből élő família nem igazán tud mit kezdeni. Rob már így is éles szóváltásba került nővérével Kimmel, nem csoda, ha hónapokon keresztül inkább az evést és az elbújást választotta.

Rob új arca (Fotó:Instagram)

Rob új arca (Fotó:Instagram)
Most azonban, először ebben a hónapban, saját Instagram oldalára egy szelfit tett ki, amely képen már egy vékonyabb arcél látható Rob eddigi kerek, kissé pufók arca helyett. Kris Jenner, Rob édesanyja nemrégiben pedig azt nyilatkozta, fia végre kezd magára találni és a visszatért a jó útra. Normálisan eszik és mozog, ami meg is látszik az alakján. Így hát nagyon büszke az ő kisfiára.

Hogy fordítva igaz-e mindez, hogy Rob mit gondol a körülöttük lévő állandó felhajtásról - az eddig még csak testsúlyának alakulásából derült ki. Hogy a mostani fogyása tartós lesz-e annak is betudható, hogy mennyiben képes behódolni és elfogadni családja életmódját. Amiből egyébiránt ő is kitűnően él...