Egy üveg sörrel és cigarettával a kezében sétált a topmodell

Egyik kezében az üveg, a másikban cigaretta, mellette a motorcsónakban 12 éves kislánya - így fejezte be a nyaralást Kate Moss.

Kate Mossnak nem lehetnek könnyű napja. Házassága romokban; bár a válás még nem, csak a különköltözés mondatott ki, a topmodellt megviselték az eltelt hetek. A biztonság kedvéért azonban úgy döntött, ha egy csöppet eltávolodik az otthoni helyzettől, jobban rálát a megoldásra. Ezért utazott el nyaralni 12 éves lányával, Lila Grace-szel Dél-Franciaországba.

Kate Moss és Jamie Hince. (Fotó: Puzzlepix)

Kate Moss és Jamie Hince. (Fotó: Puzzlepix)



Egy kisebb hajó vitte őket a szárazföldre - Moss a lánya mellett barátai a show-business világából ismert Richard Bacon és felesége, Rebecca társaságában nyaralt néhány napig.

A nyaralás utáni megérkezést Moss nehezen viselhette el, a hajón egyvégtében cigarettázott és ivott. Egy üveg sörrel a kezében lépett partra, amit azután még sokáig szorongatott. Nem mondhatni, hogy üdítő látványt nyújtott, annak ellenére, hogy kellemesen barnára sült és szokásához híven csinos volt a topmodell. Inkább egy jól öltözött, kissé kiélt, alkoholista negyvenes nő benyomását keltette, akinek pillanatnyilag minden mindegy.