Beszédes képeken a balul sikerült plasztikai műtétek

A gazdagok és szépen világában mindenki az öregedés ellen küzd, ami sok esetben rosszul sül el.

A minap hatalmas port kavart a Lara Flynn Boyle-ról készített lesifotó, amelyen olyannyira felismerhetetlen a színésznő, hogy már az is csoda, ha a fotós egyáltalán tudta, kire pocsékol el egy fél memóriakártyányi tárhelyet. Persze nyilván nem volt felesleges a sok képkocka elkészítése, hiszen a róla készült fotóknál jobb elrettentő anyagot elképzelni sem tudnánk. Ha tehát éppen plasztikai műtéten töri a fejét, mindenképpen érdemes átgondolni az operáció veszélyeit, következményeit.

Lara esetében hiúsága folytán sosem volt kérdés, hogy vállalja-e a szépítő műtéteket vagy sem. Sóvárgása a megifjodásra sajnos odáig juttatta, hogy alig nyolc év alatt gyakorlatilag a felismerhetetlenségig elcsúnyult. Jack Nicholson egykori kedvese mára baseballsapkában bujkáló, tokás, kacsaszájú, elhanyagolt frizurájú nő lett, aki köszönő viszonyban sincs régi önmagával.

Lara Flynn Boyle (Fotó: Europress)

Lara Flynn Boyle (Fotó: Europress)



A magyar hírességek körében is hódítanak a szépészeti beavatkozások. Szűcs Judith sosem titkolta, hogy alávetette magát pár beavatkozásnak, Zoltán Erika is kendőzetlenül beszél műtétjeiről, Gór Nagy Mária már megbánta, hogy sebészi segítséget kért, és Zalatnay Saroltának is teher lett óriási kebelmérete. Geronazzo Mária mellett pedig nem lehet szó nélkül elmenni, ő éppen túlzásba vitt beavatkozásairól vált ismertté.

És nem ő az egyetlen amerikai sztár, akit elkapott a gépszíj, hiszen a gazdagok és szépek világában nem ritka, hogy valaki plasztikai műtétek sorozatán esik át, hogy ezzel is visszapörgesse a felette eljárt időt. Csak egy kis botox, egy kis ajakfeltöltés, még két szemhéjfelvarrás és tokaigazítás - és máris belekerültek a végeláthatatlan spirálba, amelyből aztán nagyon nehéz kiszállni. Bár szépészeti beavatkozásoknak nevezik ezeket a műtéteket, vannak sztárok, akik esetében ezt a szót el is lehet felejteni.

Az alább megemlített hírességek lesznek az élő bizonyítékai, hogy a sztárorvosok segítségével és vastag pénztárcával sem lehet visszapörgetni az idő kerekét.

 

Melanie Griffith

Ha valaki, akkor ő tényleg nem tudja, mikor kell leállni. Melanie sosem volt az a tökéletes, porcelánbaba arcú szépség, viszont megvolt a maga bája, amit Antonio Banderas is meglátott benne még 1995-ben. A színésznő bájos vonásait azonban teljesen elvesztette valahol a műtőasztalok között. A sok botox, a szemhéjfelvarrás és az ajakfeltöltés után nem is csoda, ha Antonio már fel sem ismerte feleségét. Házasságuk válással végződött, Antonio egy fiatal lányra cserélte ráncos feleségét, ami a képet elnézve egyáltalán nem csoda.

Melanie Griffith (Fotó: Europress)

Melanie Griffith (Fotó: Europress)



Janice Dickinson

A topmodellszakma úttörője természetes szépség volt, de ahogyan az manapság is nagy probléma a szakmában, a függőség az ő életében is kritikus pont volt. A drogok után jött a plasztikai sebészet, ami így nem belülről, hanem kívülről rombolta az egykori manökent. Janice a mai napig nem tud leállni, valószínűleg már nincs olyan testrésze, amin ne faragtatott volna egy kicsit.

Janice Dickinson (Fotó: Europress)

Janice Dickinson (Fotó: Europress)



Donatella Versace

A neves divatmárka résztulajdonosa karakteres vonásai által volt korának szexszimbóluma, de feltünedező ráncai miatt egyre többször feküdt szike alá. Az orrműtétek, a balul sikerült ajakfeltöltések után Donatella vonásai teljesen eltűntek, így nem csoda, hogy a végeredmény sosem elégítette ki. A neves divattervező újra és újra átszabatta az arcát, mígnem ez lett belőle.

Donatella Versace (Fotó: Eurpress)

Donatella Versace (Fotó: Eurpress)



Lil' Kim

Az énekesnőn be lehetne mutatni a legtöbb sztár  plasztikai ballépését, amivel ő a riasztók példák ellenére saját maga is bevásárolt. Orra olyan lett az évek alatt, mint Michael Jacksoné, bőre a legendához hasonlóan szintén kivilágosodott. De ha ez még nem lenne elég riasztó, comb- és fenékmérete mostanság Kim Kardashianéhoz konvergál, homloka pedig olyan sima lett, hogy akadály híján a szemöldöke is fölszaladt.

Lil' Kim (Fotó: Europress)

Lil' Kim (Fotó: Europress)