Beyoncé új cipőjéhez ezeréves garancia jár

Ezek szerint az énekesnő bátran továbbörökítheti új szerzeményét, ükunokáinak sem kell aggódniuk egy kiesett gyémánt vagy félretaposott sarok miatt.

A dúsgazdag énekesnő nem fukarkodik a pénzzel, ha neki egyszer megtetszik valami, azt meg is szerzi. Most például egy 200 ezer fontos (majdnem 88 millió forintos) gyémántcipellőre vetette ki a hálóját, amit 1290 darab hibátlan csiszolású gyémántkövecske díszít.

The Princess Constellation legszebb darabja. Fotó: borgezie.com

The Princess Constellation legszebb darabja. (Fotó: borgezie.com)



Beyoncé legújabb klipjében szeretné viselni a Christopher Michael Shellis által megálmodott hercegnős cipellőt, ami mellé még egy 55 ezer fontos (24 millió forintos) aranyövet is bedobott a bevásárlókosarába az énekesnő. Az új videó premierje valamikor az ősszel lesz, úgyhogy még várnunk kell a teljes szettre, de persze e mellé a káprázatos magas sarkú mellé biztosan valami extra ruhát fog választani a tehetség.

A brit tervező szerint az énekesnő által választott cipők élete legtökéletesebb alkotásai, éppen ezért 1000 éves garanciát biztosít a lábbeli mellé, ezzel is jelezvén, mennyire exkluzív a lábbeli, amelybe Jay Z felesége beruházott.