A nagy korkülönbség miatt sokan nem értik őket, pedig a szerelem nem matek

Apakomplexus vagy kapuzárási pánik. Általában ezek a vádak hangzanak el, ha valaki egy nála sokkal idősebb emberbe szeret bele.

Végül is, ez csak egy szám. Sokan azonban nem tudják megérteni, egyesek miért nem a saját korosztályukban keresgélnek a nagy Ő után. Korlátolt látásmód ide vagy oda, arra már régóta mindenki rájöhetett, hogy a szerelem nem válogat. Ezt a mély érzést nem lehet irányítani vagy befolyásolni, hiszen egy dolog biztos: a szerelem márpedig tényleg vak!

Johnny Depp és Amber Heard. Fotó: Rex Features

Johnny Depp és Amber Heard. Fotó: Rex Features



Johnny Depp sem az a fajta, akit visszatartana 23 évnyi korkülönbség. Miután a Karib-tenger kalózainak sztárja elvált Vanessa Paradistól, újabb csinos hal akadt a színész horgára. Amber Heard színésznő zsenge kora ellenére igazán érett személyiség, valószínűleg ezért sem okozott neki gondot, hogy Depp az apja lehetne. A 29 éves szépség és 52 éves férje a barátok szerint tökéletesen kiegészítik egymást.

Rosei Huntington-Whiteley és Jason Statham. Fotó: MTI/EPA

Rosei Huntington-Whiteley és Jason Statham. Fotó: MTI/EPA



Jason Statham az a típusú férfi, aki után minden korosztályból döglenek a nők. Legyen az nagymama vagy tinilány, mindenki a szívdöglesztő sztár karjaiban szeretné nézni a naplementét. Ez azonban csak egy nőnek adatik meg, aki nem más, mint a 29 éves Rosie Huntington-Whiteley. A modellnek hamar sikerült levenni a lábáról a Crank sztárját, de ilyen idomokkal ezen nem csodálkozunk. Azonban kapcsolatuk nem a külsőségeken alapszik: Rosie szerint a titok, hogy Jason a legjobb barátja és nincs olyan helyzet, amikor ne tudná megnevettetni.

Mary-Kate Olsen és Olivier Sarkozy. Fotó: Sipa USA

Mary-Kate Olsen és Olivier Sarkozy. Fotó: Sipa USA



Nem csak a hatalmas korkülönbség, hanem a magasságbeli eltérés is különlegesség teszi Mary-Kate Olsen és Olivier Sakozy szerelmét. Az Olsen nővérek a világ leghíresebb ikerpárja, azonban Mary-Kate nővére már korántsem olyan bevállalós, mint ő. A volt francia miniszterelnök öccse 17 évvel idősebb a 29 éves sztárnál, azonban kapcsolatuk megrendíthetetlen. Szerelmük 2012-ben kezdődött, azóta már el is jegyezték egymást. Sarkozy komoly üzletember, Mary-Kate pedig egy óriási divatbirodalom feje, talán ez lehet náluk a közös nevező.

Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones. Fotó: MTI/EPA

Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones. Fotó: MTI/EPA



Catherine Zeta-Jones félve mesélte el otthon, hogy a nála 25 évvel idősebb Michael Douglashoz szeretne hozzámenni. A párt Danny DeVito mutatta be egymásnak, állítólag szerelem volt első látásra. A Tőzsdecápák sztárja az első találkozásuk alkalmával bevallotta a gyönyörű Catnek, hogy ő szeretne gyermekei apja lenni. Nevezhetjük jövendőmondásnak is a dolgot, hiszen a gerlepár már 15 éve boldog házasságban él és két gyönyörű gyermekük is született.

Jeff Goldblum és Emilie Livingston. Fotó: Shooting Star

Jeff Goldblum és Emilie Livingston. Fotó: Shooting Star



A Jurassic Park sztárja Jeff Goldblum és bájos felesége Emilie Livingston között 31 év van, így ők az összeállításunk abszolút csúcstartói. A színészt teljesen lenyűgözte az egykori olimpikon, aki bár már nem talajtornázik, hajlékonyságával és bámulatos tánctudásával, a mai napig elkápráztatja férjét. Ők ketten még 2011 őszén botlottak egymásba, azóta már össze is házasodtak. A házaspár jelenleg első közös gyermekét várja.