Mindenkit lekörözött - az ő bikinis teste volt a legdögösebb

A színésznő alakja valóban kifogástalan, pasija igazán szerencsés flótás.

Nem sűrűn fordul elő, de kivételesen Sienna Miller és párja is úgy döntött, hogy idén nekik is kijár egy kis vakáció. A pár két éves kislányával ruccant ki Spanyolországba, ahol nem a tűző nyári nap, hanem a színésznő bikinis teste perzselte fel a parti homokot.

Sienna Miller és Tom Sturridge. Fotó: Camera Press

Sienna Miller és Tom Sturridge. Fotó: Camera Press



A G. I. Joe sztárja egy világos, játékos mintás fürdőruhát választott magának a strandra, amiben még most is úgy festett a 33 éves sztár, akár egy tinilány. Hosszú lábak, lapos has, feszes idomok, Tom Sturridge tényleg nagyon szerencsés pasas. Visszafelé ez már annyira nem igaz, fürdőnadrágban ugyanis igazán meglepő látványt nyújt a csinos filmcsillag szerelme, akinek felsőtestét olyan sok szőr borítja, hogy az a forró napon simán "bozót tűzet" okozhatna.

Sienna és Tom drámamentes kapcsolata azonban a dús szőrzet ellenére rendíthetetlen. Párja támogatása nagyban elősegítette, hogy a híresség nem bolondult bele a gyermeke születése utáni stresszbe. Azóta persze a szörnyű napoknak vége és a kis Marlow-val simán el lehet menni vakációzni is.