Deutsch Tamás nem lesz a paralimpiai bizottság elnöke

Nem jelöltette magát a Magyar Paralimpiai Bizottság elnökének Deutsch Tamás, a testület alelnöke, aki jelenleg ügyvivőként vezeti a szervezetet - nyilatkozta a politikus a Napi Gazdaság pénteki számában.

Az internetről szóló nemzeti konzultáció lebonyolításáért felelős miniszterelnöki biztos a konzultáció lényeges kérdésének tekintette, hogy milyen módon érhető el az olcsóbb internet: áfa-csökkentéssel, a távközlési cégeket érintő közműadó csökkentésével, vagy a piaci verseny erősítésétől remélt árcsökkentő hatás által.

Deutsch Tamás, a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) alelnöke érkezik a testület ülésére a Magyar Sport Házában. MTI Fotó: Soós Lajos



Hangsúlyozta: világosan megfogalmazott szakmai program, hogy Magyarország minden egyes településén legyen legalább egy olyan közintézmény és közterület, ahol az ingyenes internet-hozzáférést lehetővé tevő széles sávú wifi elérhető.



Emlékeztetett, a jövő évi adórendszer olyan ösztönzőt tartalmaz, ami segítheti a hálózatfejlesztést, és beszámolt arról is: augusztus elején derül ki, hányan válaszolták meg az InternetKon kérdéseit.