Többször elsírta magát, miközben súlyos betegségéről beszélt

Az énekesnő először tett vallomást a szervezetét megtámadó kórról a kamerák előtt.

Megszakad az ember szíve, ha végignézi az Avril Lavigne-nel készült Good Morning America-interjút. A kanadai énekesnőnél még 2013 decemberében diagnosztizálták a Lyme-kórt, azóta most először ült le egy riporterrel a kamerák elé és mesélt véget nem érő küzdelméről.

Avril Lavigne. (Fotó: Wire Image)

Avril Lavigne. (Fotó: Wire Image)



A megható beszélgetés alatt a híresség többször sírva fakadt, ami érthető, hiszen nagyon nehéz időszakon van túl. Állítólag gyógyulási szakaszának még csak a felénél jár. Az énekesnő felépülését sokáig az nehezítette, hogy az orvosok nem jöttek rá, mi okozza komoly tüneteit. A legtöbb orvos félrediagnosztizálta. Avril maga is kutakodott az interneten, hátha tünetei alapján rájön, mi lehet a baja, de kezelőorvosai sokáig nem hallgattak páciensükre. Nyolc hónapnyi szenvedés után a betegség egyik elismert specialistájának sikerült felállítani a kórképet.

Avril Lavigne gyógyszerei. (Fotó: Instagram)

Avril Lavigne gyógyszerei. (Fotó: Instagram)



Mint utóbb kiderült, a kullancscsípés még valamikor 2012 végén érhette, az összefüggést egy sztárorvos sem ismerte fel idejében. A híresség hónapokig ágyhoz volt kötve, felállni sem bírt. Nagyot csalódott az egészségügyben.