Depardieu úgy csücsörített, mint egy hal - csókot akart

Sok mindent láttunk már Gerard Depardieu-től. Ezen a nyilvános jeleneten most kolléganője is meglepődött a hivatalos cannes-i fotózáson.

Isabelle Huppert valószínűleg jól ismeri Gerard Depardieu-t, hiszen a cannes-i filmfesztiválon most bemutatott A Szerelem Völgye című filmje előtt már dolgozott együtt kollégájával A vagány című moziban. Igaz, ennek már 35 éve (a filmet 1980-ban mutatták be), és ha csak annyiban maradnánk, hogy Depardieu sokat változott azóta, igen keveset állítanánk. Most, új munkájuk bemutatóján Cannes-ban az úgynevezett hivatalos fotózás is egymás mellé szólította a színészeket. És egy jó poén kedvéért Depardieu ki nem hagyta volna ezt az alkalmat.

Gerard Depardieu francia színész (j) puszit ad Isabelle Huppert francia színésznőnek A Szerelem Völgye (Valley of Love) című film alkalmából tartott fotózáson a 68. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon 2015. május 22-én. Az alkotás a hivatalos versenyprogramban fut. (MTI/EPA/Ian Langsdon)

Itt még csak egy olyan baráti puszival próbálkozik a színész, amit Huppert egész jól tűr.  (MTI/EPA/Ian Langsdon)



Az első, kényszeredettre sikerült puszi után, amit Huppert egészen jól tűrt, Depardieu elszánta magát és szabályos csókolt követelt volna arcmimikájával a színésznőtől. Isabelle azonban ezt már nem tűrhette, hiszen más a film, és más lenne a való élet. A hárítás művészetét ennél a fotón megörökített pillanatnál szebben be sem lehetett volna mutatni.

Gerard Depardieu francia színész (j) puszit ad Isabelle Huppert francia színésznőnek a Szerelem Völgye (Valley of Love) című film alkalmából tartott fotózáson a 68. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon 2015. május 22-én. Az alkotás a hivatalos versenyprogramban fut. (MTI/EPA/Ian Langsdon)

Eddig, és ne tovább!  (MTI/EPA/Ian Langsdon)



Persze az is lehet, hogy csak játék volt. Bár Depardieu mostanában egyre kevésbé viccel ilyesmivel…